Nyheter

Njut av en behandling tillsammans med någon....
Du vet väl om att vi på Beauty House erbjuder allt från sköna kroppsbehandlingar, vaxningar, massager till effektiva ansiktsbehandlingar? Vi erbjuder också att du som kund kan komma till oss tillsammans med någon du tycker om : din partner, bästa kompis, mamma, svärmor eller vem du än önskar och göra en hel- eller halvdag tillsammans. Du/vi kan komponera en behandlingsmeny som passar just er eller också väljer ni bland våra behandlingar ur vår behandlingsmeny. Vissa av våra kroppsbehandlingar avslutas med frukt och juice som ni kan avnjuta tillsammans.

Månadens erbjudande i Oktober

NYHET! ENDA SALONGEN I HELA SMÅLAND MED DETTA MÄRKE

Alex kosmetic

Herbs2peel-metoden
Naturlig peel-metodför maximal effekt

Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod för hudföryngring, baserad på en blandning av rena örter. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen

Vill du göra en effektfull, resultatinriktad behandling med naturliga ingredienser? Ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat val för dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling.

B-peel: beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper.

Våra nya hårklippningsmeny

Unna dig själv en riktig må bra dag

NYHET!


R+Co är en serie produkter fyllda av erfarenhet och attityd, utvecklade av världens mest kunniga och banbrytande frisörer.

Alla produkter är fria från parabener och sulfater.

Dessutom är de vegetariska och glutenfria och utvecklas helt utan tester på djur.

Tack vare sin höga kvalitet, coola förpackning och över 4 miljarder visningar i sociala media 2015 är R+Co idag den snabbast växande hårvårdsserien i USA.

Vi hälsar Sofia varmt välkommen till oss

Tusen tack till alla underbara kunder för att ni finns och för att ni ger oss förtroendet att ta hand om er

Nytt, Svensktillverkat och ekologiskt märke till salongen:

Vi är så glada och stolta att ha fått äran att bli en Maria åkerberg salong.

HISTORIA OM MARIA ÅKERBERG:
Maria Åkerberg hade tänkt öppna en hudvårdssalong och till den behövdes produkter. Men det visade sig helt omöjligt att hitta en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Utifrån egna behov tog Maria fram ett antal produkter som med tiden blivit en hel serie.

Sedan 1995 har dermanord (argenturen för maria åkerbergs produkter) www.dermanord.se arbetat på att få ut budskapet om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning. På den tiden var det inte lag på innehållsdeklaration. Men eftersom Maria själv inte bara ville tro, utan veta vad hon använde på sin hud, så tänkte hon att det måste finnas fler som tänker så. Det fanns det då och det finns det nu.
Här finns nu de produkter som Maria letade efter; riktig hudvård!
Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom DERMANORD. De erbjuder helt naturliga produkter med ekologiskt innehåll genom märket Maria Åkerberg som nu finns hos oss på Beauty House.

MARIA ÅKERBERG innehåller bara ekologiska ingredienser av bästa kvalitet som är djupverkande och gör skillnad. Produkterna tillverkas i Frillesås på den halländska västkusten, de innehåller inga konserveringsmedel utan använder endast naturliga alternativ såsom vitaminer och eteriska oljor för att förlänga hållbarheten på produkterna, innehåller inte heller råvaror som är genförändrande, de är först i sverige med giftfria förpackningar och det är inga mellanhänder när vi köper in våran produkter utan vi köper direkt från fabriken i frillesås

Det ska löna sig att vara kund på Beauty House

Det ska löna sig att vara kund på Beauty House. Vi ger återbäring till alla våra kunder både när du handlar och utför behandling hos oss. Fråga oss gärna nästa gång du besöker oss så berättar vi mer.

Tack till alla er som röstat fram oss till Växjös Bästa skönhetssalong

Vi kommer även under 2016 göra vårt yttersta för att du som kund ska få personligt bemötande, bra resultat av dina behandlingar, en avkopplande stund, professionell rådgivning, service och välbefinnande med dig som kund i fokus.

Vi fortsätter även under 2017 med Lördagsöppet 9.00 - 15.00 Samt kvällsöppet på onsdagar 9.00 - 20.00

Tillbaka upp